Γνωρίστε μας

Μοναστηριακά και Εκκλησιαστικά είδη

Εικόνες, Χειροποίητα Εργόχειρα, Κομποσκοίνια, Κοσμήματα, Σταυροί, Ασήμι, Χρυσός, Λειψανοθήκες, Πνευματικό Φαρμακείο, Κρητικά προϊόντα

Σφραγίδες πρόσφορου, λιβάνι, μυρο, γιασεμί, παστέλι, καντηληθρες, καρβουνάκια, μέλι, κρασί, ελαιολαδο, ρακι

Αξίζει να μας εμπιστευθείτε λόγω της αφοσίωσης μας στην πνευματική προώθηση των χειροποίητων εργόχειρων που φτιάχνονται με κόπο και προσευχή από Μοναχούς  και Μοναχές σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και του εξωτερικού , όπως και για τήν ποιότητα των εκκλησιαστικών προϊόντων μας, αλλά και τήν εξυπηρέτηση μας απέναντι στο κοινό.

Εκκλησιαστικά και μοναστηριακά είδη στο σπίτι σας. Θυμίαμα και μέλι, ανακαλύψτε τους μοναστηριακούς θυσαυρούς. Μοναδικά προϊοντα της Αγιορείτικης παράδοσης που θα σας φέρουν πιο κόντα σε ένα τόπο ευλογημένο. Μοναδικά κρητικά προϊόντα με αγνά συστατικά, που υποστηρίζουν τις φυσικές λειτουργίες του σώματος. 

Το Κρητικό θυμαρίσιο μέλι αποτελεί ένα ξεχωριστό και γνήσιο Κρητικό προϊόν και  φτιάχνεται  αγνά από τις ευλογημένες μέλισσες οι οποίες μαζεύουν το νέκταρ λουλουδιών{θυμαριού} και έχει πλούσιο χρώμα και αρωματική απαλή γεύση.Επίσης το Κρητικό θυμαρίσιο μέλι  δεν κρυσταλλώνει και είναι πλουσιότερο σε ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνες και αμινοξέα. Ιδανικό για παιδιά και αθλητές.

Οι εικόνες αποτελούν ένα αδιάσπαστο στοιχείο του Χριστιανικού Ευαγγελίου. Εκφράζεται επίσης στην παράδοση, με αγιογραφίες που εξυμνούν το πρόσωπο του Ιησού Χριστού, της Παναγίας και όλων των αγίων της ορθόδοξης εκκλησίας. Όταν βλέπουμε μια αγιογραφία, βλέπουμε τον ορατό λόγο του Θεού. Βρείτε την εικόνα που θα ζεστάνει και τον δικό σας χώρο μέσα από την πλούσια συλλογή εικόνων που διαθέτουμε. Βυζαντινές αγιογραφίες, ασημένιες εικόνες και μεταξοτυπίες.

Αξίζει να μας εμπιστευθείτε λόγω της αφοσίωσης μας στην πνευματική προώθηση των χειροποίητων εργόχειρων που φτιάχνονται με κόπο και προσευχή από Μοναχούς  και Μοναχές σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και του εξωτερικού. Όπως επίσης και για τήν ποιότητα των εκκλησιαστικών προϊόντων μας και τήν εξυπηρέτηση μας απέναντι στο κοινό.

Τελευταία προϊόντα

{title}

Ασημενιος Σταυρος Για Τοποθετηση Ιερων Λειψανων Χειροποιητος Απο Ασημι 970  4,82γραμμαρια  3,5 εκατοστα

Περισσότερα:
{title}

Ασημενιος Σταυρος Λειψανοθηκη Χειροποιητος Για Τοποθετηση Ιερων Λειψανων Απο Ασημι 925  4,33γραμμαρια  3,2εκατοστα

Περισσότερα:
{title}

Φυλαχτο Με Τον Αγιο Παντελεημων Χειροποιητο   0,90gr

Περισσότερα:
{title}

Χειροποίητο Λιβάνι Φτιαγμένο Με τον Πατροπαράδοτο Τρόπο Εξαιρετικής Ποιότητος  30gr   12cm Μάκρος/7,5cmΠλάτος

Περισσότερα:
Κύλιση στην Αρχή