ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε δικαίωμα αλλαγής προϊόντων ισόποσης αξίας, εφόσον αυτά δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή μεταποιηθεί, για την Ελλάδα εντός 7 ημερολογιακών ημερών και για το Εξωτερικό εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους. 

Βάση των «Όροι και κανόνες λειτουργίας »Του  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σε περιπτώσεις υπαναχώρησης  ο πελάτης πληρώνει το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή του. Υπαναχώρηση σημαίνει ότι ο καταναλωτής μπορεί να επιστρέψει το προϊόν, εάν για σοβαρούς λόγους αλλάξει γνώμη.  1ον  σε περίπτωση που είναι σπασμένο ή λάθος το προϊόν 2ον σε περίπτωση που έχει σταλεί χωρίς απόδειξη ή τιμολόγιο.

Το μόνο που πρέπει να κάνει ο πελάτης είναι να καλέσει την elta curier από την οποία έχει παραλάβει το δέμα και να παραδώσει το δέμα που παρέλαβε με την απόδειξη στέλνοντάς το με ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ στην διεύθυνση που αναγράφεται στο κάτω μέρος του e-shop .

Έχετε απόλυτο δικαίωμα να επιστρέψετε προϊόντα που αγοράσατε μόνο στις περιπτώσεις που είναι λάθος ,σπασμένα ή έχουν σταλεί χωρίς απόδειξη ή τιμολόγιο  αζημίως με την υποχρέωση να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός  (7) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε για την Ελλάδα και εντός (14) ημερών για το εξωτερικό. 

Από το δικαίωμα επιστροφής εξαιρούνται τα προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί κατά ειδική παραγγελία και τα φαγώσιμα για λόγους προστασίας Υγείας(μέλι, παστέλια ,λουκούμια ,βότανα ,λικέρ ,κρασί ,ρακί.

Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Παρακαλώ σημειώστε ότι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον, τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν φθαρεί, καταστραφεί και άλλο, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο χονδρικής πώλησης.

Για την επιστροφή των προϊόντων πρέπει να προηγηθεί αποστολή email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του.

Σας ενημερώνουμε ότι η ατομική επιχείρησή μας δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα(10) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων

Ακύρωση Παραγγελίας

Σε περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν και θέλετε να την ακυρώσετε μπορείτε να μας αποστείλετε email ακύρωσης με τα στοιχεία της παραγγελίας χωρίς να χρειάζεται να αναφέρετε τους λόγους ακύρωσης της παραγγελίας.

Σε περίπτωση που έχει αποσταλεί το προϊόν και πάλι μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία στέλνοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα στοιχεία της παραγγελίας. 

Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επωμιστείτε το κόστος μεταφορικών αποστολής και επιστροφής της παραγγελίας.


Ειδικότερα:
Α. Επιστροφές προϊόντων με χρέωση της Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Επιστροφή προϊόντων με χρέωση της Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες, με υπαιτιότητα της Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
1) Η παραγγελία εκτελείται εσφαλμένα, δηλαδή σε περίπτωση παράδοσης είδους άλλου από αυτό που παραγγέλθηκε ή σε ποσότητα μεγαλύτερη από αυτή που παραγγέλθηκε.
2) Το είδος κατά την παράδοση έχει συσκευασία τόσο κατεστραμμένη (ολοκληρωτικά ή κατά το μεγαλύτερο μέρος της) ώστε αυτό να επηρεάζει/επιδρά στην χρήση του.
3) Το είδος, κατά την παράδοση, διαπιστωθεί ότι είναι ελαττωματικό.
4) Στην περίπτωση και μόνο που διαπιστώσετε ότι το προϊόν το οποίο αγοράσατε από το κατάστημα μας, δεν συνοδεύεται με απόδειξη ή τιμολόγιο θα αποζημιωθείτε πλήρως τόσο για την τιμή του προϊόντος όσο και για αυτή των συνολικών εξόδων των μεταφορικών.
Επισημαίνεται πως για να θεωρείται μία ιδιότητα συνομολογημένη, θα πρέπει να πιστοποιείται ως τέτοια εγγράφως κατά την παραλαβή από αμφότερα τα μέρη.
Για αυτό το σκοπό σας ζητούμε να υπογράφετε σχετικό έντυπο με το οποίο βεβαιώνετε ότι έχετε παραλάβει ορθά το σύνολο της παραγγελίας.
Εάν έχετε υπογράψει ότι παραλάβατε ορθά την παραγγελία, τότε o Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  δεν μπορεί να δεχθεί επιστροφή προϊόντος.

Πολιτική επιστροφής χρησιμοποιημένου ή ανοιγμένου προϊόντος
Όλα μας τα προϊόντα τα προμηθευόμαστε από εγκεκριμένους προμηθευτές, έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα έλεγχοu του προϊόντος.
Στην περίπτωση που ανοίξετε ή χρησιμοποιήσετε ένα τέτοιο ελαττωματικό προϊόν, είμαστε πάντα στην διάθεση σας για να το επιλύσουμε.
Σε μία τέτοια περίπτωση (ελαττωματικού προϊόντος) θα πρέπει, όπως καταλαβαίνεται, να γίνει και η κατάλληλη διαπίστωση.
Οι ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν είναι οι εξής:
1. Παρακαλούμε να μας στείλετε πίσω το προϊόν που έχετε παραλάβει,
(με δικά σας έξοδα αποστολής και με εταιρεία elta Courier, ώστε να μας δώσετε και τον αριθμό παρακολούθησης της αποστολής "tracking number"),
ώστε να το στείλουμε για έλεγχο.
Διεύθυνση αποστολής:

Νικηφόρου Φωκά 27 Βασιλειές Ηρακλείου Τ.Κ 71500 (παραλαβή από κατάστημα elta curier 62 μαρτύρων)

Τηλέφωνα 6981143035

 1. Μετά τον έλεγχο του προϊόντος και αφού διαπιστωθεί πρόβλημα, θα ειδοποιηθείτε και έχετε τις εξής επιλογές:
  α) αντικατάσταση με καινούργιο (ίδιο) προϊόν με αποστολή χωρίς καμία επιβάρυνση από μέρους σας.
  Συγχρόνως σας καλύπτουμε και τα έξοδα αποστολής που κάνατε για να στείλετε το προβληματικό προϊόν πίσω σε εμάς για έλεγχο.

  β) χρηματική Αποζημίωση (να πάρετε πίσω το 100% των χρημάτων σας), τόσο για το προβληματικό προϊόν, όσο και για τα έξοδα αποστολής.

  3. Στην περίπτωση που δεν διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα του προϊόντος, τότε:
  * σας ειδοποιούμε για τα αποτελέσματα του ελέγχου και σας στέλνουμε το προϊόν-ντα πίσω
  με δικά σας έξοδα αποστολής
  .

  Στις παραπάνω περιπτώσεις, ο πελάτης δύναται:
  1) Είτε να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος εξ αρχής.
  2) Είτε να ζητήσει την επιστροφή του, κατόπιν συνεννόησης με την Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στo τηλέφωνo 6981143035 Σε κάθε περίπτωση, τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται από τον πελάτη αχρησιμοποίητα στην ίδια κατάσταση που παρελήφθησαν. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν, κατά τον χρόνο που συμφωνήθηκε κατόπιν της συνεννόησης με την ΑΤΟΜΙΚΗ Επιχείρηση agiorama ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ-ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ και πάντως εντός (7) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παράδοσης για την Ελλάδα και εντός (14) ημερολογιακών ημερών για το Εξωτερικό.
  Σε διαφορετική περίπτωση εφόσον δεν έχετε επισημάνει το πρόβλημα κατά την παραλαβή τότε το Ηλεκτρονικό Κατάστημα δικαιούται να μην αποδεχθεί την επιστροφή και συνεπώς να αρνηθεί την αντικατάσταση.
  Σε κάθε περίπτωση, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ, η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Δελτίο Αποστολής, Τιμολόγιο, Απόδειξη Λιανικής Κ.Ο.Κ) και πλήρη την συσκευασία του και κάθε άλλη ή πρόσθετη παροχή που δόθηκε με αυτό (π.χ. πρόσθετο ή άλλο προϊόν δωρεάν, δωροεπιταγές  κτλ).
  Η επιστροφή των προϊόντων με χρέωση της Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. θα πραγματοποιείται είτε με μέσα της απολύτου επιλογής της (προσωπικό και μεταφορικά μέσα), είτε με προσωπική φροντίδα και έξοδα του πελάτη, όπου οριστεί κατόπιν συνεννόησης του πελάτη με τον Διαχειριστή πωλήσεων του Ηλεκτρονικού Καταστήματος της ATOMIKHΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ agiorama ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ-ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, η επιστροφή δεν γίνεται με πρωτοβουλία του πελάτη.
  Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί τα προϊόντα από την Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., η πίστωση οιωνδήποτε χρημάτων στον πελάτη θα γίνεται με επιμέλεια της agiorama μέσω πίστωσης στην πιστωτική κάρτα ή στον λογαριασμό του με την οποία έκανε ο πελάτης την συγκεκριμένη αγορά (βάσει δήλωσης του πελάτη) και για τα στοιχεία της οποίας θα ενημερώνει την agiorama ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ βάσει της παρακάτω «Διαδικασία Πίστωσης».

  «Διαδικασία Πίστωσης»
  Μετά την έκδοση πιστωτικού τιμολογίου ή απόδειξης επιστροφής λιανικής, ο πελάτης θα λαμβάνει ηλεκτρονικό μήνυμα με το παρακάτω περιεχόμενο στο οποίο καλείται και να ανταποκριθεί εντός 10 εργασίμων ημερών.
  Aγαπητέ  μας πελάτη, για την ρύθμιση και λογιστική τακτοποίηση των εμπορευμάτων που παραλάβαμε από εσάς (ως επιστροφή προς το ηλεκτρονικό κατάστημα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ), εκδόθηκαν τα κατάλληλα πιστωτικά παραστατικά τα οποία και θα σας αποσταλούν ταχυδρομικά.

  Επιστροφές προϊόντων με χρέωση του πελάτη.
  Επιστροφή προϊόντων με χρέωση του πελάτη για τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής μπορεί να πραγματοποιηθεί σε περίπτωση αναιτιώδης  υπαναχώρησης. Στις περιπτώσεις δηλαδή, κατά τις οποίες ο πελάτης για οποιονδήποτε λόγο, εκτός των παραπάνω, άλλαξε γνώμη και δεν επιθυμεί πλέον την αγορά του προϊόντος, εφόσον δεν έχει εκπνεύσει η ανωτέρω αναφερομένη προθεσμία.
  Η επιστροφή των προϊόντων μπορεί να γίνει με αποστολή αυτών, επιβαρυνόμενος ο πελάτης με την ευθύνη, επιμέλεια και τα έξοδα αποστολής τους, όπου οριστεί κατόπιν συνεννόησης με τον Διαχειριστή πωλήσεων του Ηλεκτρονικού Καταστήματος της ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ agiorama ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ-ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ και στο τηλέφωνο  6981143035. Ουδεμία αξίωση δύναται να προβληθεί έναντι της Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  από τον πελάτη ή/και τρίτο εμπλεκόμενο σε σχέση με την καταβολή του κόστους μεταφορικών που θα απαιτηθεί για την επιστροφή του προϊόντος στην Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει το προϊόν να είναι αχρησιμοποίητο και να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, των πρωτότυπων παραστατικών εντύπων που το συνόδευαν κατά την παράδοσή του (απόδειξη λιανικής πώλησης/Δελτίο αποστολής ή Τιμολόγιο/Δελτίο Αποστολής), αλλά και των συνοδευτικών εντύπων της επιστροφής, κάθε άλλης ή πρόσθετης παροχής – ωφελήματος που δόθηκε με αυτό ενόψει της αγοράς (π.χ. δωροεπιταγές , πρόσθετο ή άλλο προϊόν κλπ), καθώς και με την συσκευασία του και λοιπό περιεχόμενο αυτής σε άθικτη και άριστη κατάσταση (π.χ. κουτί, φελιζόλ, νάιλον, οδηγίες χρήσης κλπ).
  Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, και υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί τα προϊόντα από την Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., η επιστροφή οποιωνδήποτε χρημάτων στον πελάτη, θα γίνεται με επιμέλεια της, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέσω πίστωσης στην πιστωτική κάρτα με την οποία έκανε ο πελάτης την συγκεκριμένη αγορά (βάσει δήλωσης του πελάτη) και για τα στοιχεία της οποίας θα ενημερώνει την Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ βάσει της «Διαδικασία Πίστωσης».
  Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστρέφονται κατεστραμμένα ή ελλιπή η Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  δεν έχει την υποχρέωση να τα παραλάβει ή έχει το δικαίωμα να τα παραλάβει και να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και οιαδήποτε εξ αυτής της αιτίας βλάβη της, και να προβεί μονομερώς και άνευ  ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής της αυτής έναντι του πελάτη.
  Εν γένει, για την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιστροφής, ανεξαρτήτως αιτιολόγησης, θα πρέπει ο πελάτης να έχει πλήρως εξοφλήσει το χρέος του προς την Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τόσο όσον αφορά το κόστος του είδους, όσο και τις χρεώσεις μεταφορικών.
  στο οποίο αναφέρεται,το ακριβές περιεχόμενό της, καθώς και τα δικαιώματα που παρέχει το εφαρμοστέο Ελληνικό δίκαιο.

  Να μην έχουν αλλοιωθεί τα σταθερά στοιχεία του προϊόντος
  « Τιμές »
  Στόχος της agiorama ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ-ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ είναι η διασφάλιση των καλύτερων τιμών της αγοράς.
  Για την επίτευξη του στόχου αυτού, παρακολουθείται καθημερινά η διαμόρφωση των τιμών πώλησης στην αγορά και γίνεται συστηματική προσπάθεια για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας μέσω πιο προσιτών τιμών.
  Εν γένει, οι τιμές στην αγορά των εκκλησιαστικών προϊόντων είναι ευμετάβλητες, είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω, αντανακλώντας ουσιαστικά τις ανάλογες αλλαγές στο κόστος των αγαθών.
  Το ηλεκτρονικό εκκλησιαστικό μας  κατάστημα ενημερώνεται σε καθημερινή βάση για τις μεταβολές όλων των τιμών, παρέχοντας στον πελάτη την πληροφορία που χρειάζεται.
  Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η agiorama.gr θα εκτελεί τις παραγγελίες σας μέσω της. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. βάσει των τιμών που ίσχυαν και εμφανίζονταν στην ιστοσελίδα κατά την στιγμή της κατάθεσης της πρότασης παραγγελίας σας για τα είδη που περιλαμβάνονταν στην προτεινόμενη παραγγελία σας, ακόμα και αν έχουν μεσολαβήσει διακυμάνσεις και αλλαγές μέχρι τη στιγμή αποδοχής εκ μέρους μας της πρότασής σας, εκτέλεσης και έκδοσης των συνοδευτικών παραστατικών της παραγγελίας σας.
  Οι τροποποιήσεις δεν αυξάνουν ούτε μειώνουν το ποσό της χρέωσής σας.
  Τα είδη που σας αποστέλλονται σε αντικατάσταση ειδών που παραγγείλατε χρεώνονται στην τιμή που εμφανίζεται ή ισχύει στην ιστοσελίδα κατά την ημέρα εκτέλεσης της παραγγελίας.
  Το τελικό ποσό χρέωσής σας είναι ίσο με την αξία της παραγγελίας που τελικώς εκτελείται (κατά την φάση εκτέλεσης, αφού έχει προηγηθεί η προετοιμασία της παραγγελίας).
  Το ποσό της τελικής παραγγελίας και χρέωσης είτε συμπίπτει με το συνολικό ποσό της προτεινόμενης εκ μέρους σας παραγγελίας (αφού είναι διαθέσιμα όλα τα προϊόντα), είτε είναι μικρότερο από αυτό της συνολικής προτεινόμενης εκ μέρους σας παραγγελίας (αφού είναι διαθέσιμα μερικά από τα προϊόντα).
  Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων είναι οι τελικές, δηλαδή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
  Ο  Φ.Π.Α. περιλαμβάνεται επίσης στις τιμές μεταφορικών της Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., όπως αυτές εμφανίζονται κατά την διαμόρφωση της προτεινόμενης παραγγελίας σας κατά την στιγμή που την οριστικοποιείτε.
  Οι αναγραφόμενες στο ηλεκτρονικό κατάστημα τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ .Στο τέλος της παραγγελίας σας βγάζει αυτόματα επιπλέον τα έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος και εκτός Ελλάδος.
  Στις επιπλέον επιβαρύνσεις όπως π.χ. έξοδα αποστολής, ταχυδρομικά, συσκευασία, δεν εφαρμόζεται έκπτωση ή προσφορά, εκτός και εάν γίνεται διαφορετική συγκεκριμένη αναφορά στην περιγραφή.
  Σε περίπτωση που κατά την ίδια περίοδο αγοράς έχουν ανακοινωθεί περισσότερες της μίας προσφορές ή/και προωθητικές ενέργειες ή/και εκπτώσεις, οι οποίες είτε σχετίζονται με το σύνολο της παραγγελίας, είτε με ομάδες προϊόντων, είτε με συγκεκριμένα είδη, θα εφαρμόζεται μόνον μία και δη η πιο συμφέρουσα για τον πελάτη.
  Όλες οι προσφορές ισχύουν για προκαθορισμένη χρονική περίοδο, υπό την προϋπόθεση ότι και το προσφερόμενο είδος είναι διαθέσιμο και εφόσον το απόθεμα επαρκεί.
  Η Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. δεν είναι υπόχρεη σε κανένα πελάτη για οποιαδήποτε οικονομική ζημία που μπορεί να προέκυψε από άρνηση ή αδυναμία εκτέλεσης, καθυστέρηση εκτέλεσης, ακύρωση, απόσυρση/διακοπή οποιασδήποτε παραγγελίας ή οποιασδήποτε αδυναμίας ή αποτυχίας οποιουδήποτε πελάτη στο να κάνει χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος, προσφοράς, έκπτωσης, προωθητικής ενέργειας αυτού για οποιονδήποτε λόγο.
  Επιστροφή χρημάτων σχετικά με είδη ή υπηρεσίες που αγοράστηκαν στα πλαίσια κάποιας προσφοράς, προωθητικού προγράμματος/ενέργειας ή εκπτωτικής περιόδου, θα βασίζεται στην τιμή προσφοράς, προώθησης ή εκπτωτικής περιόδου.
  Εγγύηση 
  Η εταιρία δεσμεύεται να αντικαταστήσει τυχόν ελαττωματικό προϊόν, ή προϊόν που έχει υποστεί φθορά ή καταστροφή κατά την μεταφορά του. Εντός 15 ημερών με την προϋπόθεση να υπάρχει διαθέσιμο το είδος ή με άλλο της προτίμησης σας.


Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου,στο 6981143035 είτε μέσω  email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Τελευταία προϊόντα

Κύλιση στην Αρχή